Jan 30, 2012

Wild Romance K-Drama

Hallo...

Pheuwwwww mmg dah lame x update tentang drama-drama korea ni... since kita pom dah msk tahun baru. Aku nk share lah ape yang sedang ditonton sekarang nih.. Wild Romance sgt best. Current airing dan aku mmg tak reti nak sabar..tak reti tunggu sume episod abis aku dah start tengok. Now aku terkial-kial nk tunggu the next episod plak..genre nye haruslah romantic comedi..aku suke tengok si hero My Girl ni.. Lee Dong Wook dan sebelum ni aku br abis tgk cite yg di casting oleh Dong wook tajuk nye Scent of a Women . 

So aku sarankan kawan-kawan yang mana minat K-drama tengok la cite nih. Kisahnye ialah tentang pemain besball dan sorang body guard perempuan..hehe mcm protect the bost pom ade jgk sikit2. Mula-mula cerita haruslah mereka ni musuh dah terpaksa bekerja bersama-sama. Menurut sumber-sumber lain tarikan cerita ni adalah Jessica SNSD alaaa kumpulan yang nyanyi nobody nobody but you tuww... ermm aku xsuke sangat lakonan sicca dalam drama ni. Tapi so far aku suke jalan cerita drama nih. Now aku dah tgk til episod 8.. xsabar nak tunggu episod seterusnya.. Jom kita layan~~~~

Ensem x...tp ensem lagi JGS ku..huhu

 Perempuan ni Boxer tau..nape laa die suke buat mate camni..hehe


mereka suka bergaduh...

Jesicca yang cantik tapi suara die pelik..ermm

si manager..ermm skali tgk mcm Hyun Joong..
sekali tgk jer..dua kali dah xsama sbb hyun joong lagi ensem.. : )

Jan 18, 2012

Jan 1, 2012

hAppY nEw yEar 2012

Happy New Year 2012..
Wish all my dream come true
;)