Apr 29, 2011

Apr 23, 2011

Jang Geun Suk Coming to Malaysia 4 June 2011

Oh my god..this news make my heart beating so fast...my prince is coming down this 4june...omooooo omoooo ......ooooooohhhh myyyyyy 3 days before my birthday...wowwwww.. if i meet JGS this june, it would be my superb bday ever in my life... i need to get the pass..i must get it... its make me crazy...hahhahahaa.. now i still waiting for the ticket confirmation.
Ok guys..u can gather all the information regarding cri show in Malaysia  here and here and here.
also support this... show JGS that we from malaysia support him so much..

So guys save the date its   4 JUNE 2011  . Get the ticket once its open...lets enjoy the video..this is true...not a myth.hehehhehe

 
-Suri@sukki3-

Earth color..ladies dayout!

earth color

earth color by suriaazman featuring oxford flat shoes


Love this kind of outwear...must have oxford flat shoe and the pant..

latest shoe 2011 ( brogue shoe, oxford shoe, peep-toe pumps)

2011 pants (Harem pants, Draped Pocket Tapered , Peg Trouser)

Matthew Williamson tailoring pants
$675 - matthewwilliamson.com

Diane von Furstenberg summer pants
309 GBP - matchesfashion.com

Zucca slouch pants
$598 - lagarconne.com

Pants
60 EUR - zalando.de

Matthew Williamson pants
$675 - matthewwilliamson.com

Matthew Williamson beaded pants
$775 - matthewwilliamson.com

Oasis tailoring pants
40 GBP - debenhams.com

TopShop tapered pants
$76 - topshop.com

See by Chloe pants
$208 - youheshe.com

3.1 Phillip Lim tapered pants
$446 - boutique1.com

3.1 Phillip Lim tapered pants
$446 - boutique1.com

McQ by Alexander McQueen pants
196 EUR - lindestore.com

Apr 22, 2011

Rindu Jang Geun Suk ... love love love!!

Tetibe aku rindu kekasih ku yg sorang nih....haaa sape lg kl bkn jang Geuk suk... lets repeat the dramas...hehe



All pix source from here

Apr 20, 2011

White House Kedai kopi Di Kota Baru Kelantan..... Nasi Tupe yang best!

Kali ini aku nk cerita tentang tmpt mkn best kt kota baru kelantan..antaranya Kedai kopi White House aka white house kopitiam adalah tmpt yg plg tersohor dikalangan org kota baru untuk sarapan pagi dan mkn tgh mlm.
Di buka dari jam 9pagi-1tghri dan 9mlm-1pagi setiap hari.Terletak berhampiran dengan Masjid Muhammadi,Pintu Gerbang Al-Quran, Padang Merdeka, Bazar Buluh Kubu, Tambatan Diraja ditepian Sg Kelantan, Kampung Kraftangan dan Istana Jahar. Semua ini berada berhampiran pusat bandar dan anda boleh berjalan kaki untuk melawat antara satu dengan yang lain.
Tarikan tmpt mkn ini ialah Nasi berlauk..Nasi "tupe"..roti bakar (must try)..roti stim....telur masak separuh(must try jgk)..nasi lemak..nasi dagang..dan pelbagai jenis minuman.  lagi2..sila enjoy gmbr dibawah..
Tgk signboard pom dh tau kedai ni mmg dr turun temurun..
aku mkn kt cni since aku sekolah rendah lagi

 Nasi Tupe


 roti bakar best..

Apr 17, 2011

kota bharu ku

Now aku berada dirumah nenek ku.xsnggup nk keluar.sbb diluar sane sang suria terik sgt2.tp ketika sang suria terik ini lah peniaga2 dpt menjalankan perniagaan mereka.Boleh dikatakan cuaca ketika ini sgt baik..bersabar lah aku dirumah menunggu petang untuk keluar berjalan2.hehehe..

kawan kecik ku sudah kahwin..tahniah Sheilla+Faiz

Aku blk kmpung lagi bulan ni.. kali ni untuk wedding my buddies sheilla sukri. happy for her... the wedding theme is traditional. mmg sgt2 traditional.. dari makanan , kerusi dan meja mkn dr buluh smpi lah ke dais nye. the dais sgt cntik..persis raja melayu lame.Majlis resepsi 
ni diadakan di Rumah Dusun rumah singgah keluarga nya.love the house..!   so enjoy the pix. 








update: gmbr perkahwinan kawan ku sheilla & faiz msk paper..n gmbr i pom ade..i tmpang glamer nok..huhu..

agak blur sbb pakai phone jer..paper sinar harian.only available at kelantan version only.hehe

Apr 1, 2011

1decade=10years

Today is a April fool. Am I that fool?

What eva it is, its been 10years we've been togehter.  Up until now my love grows and never stop growing.

Saranghaeyo !