Jan 31, 2016

Adlyn Skin Care

Dapatkan Set Penjagaan Kulit Dari Adlyn Beauty Care

Fungsi & Kesan:

1.Menghilangkan Jeragat/Parut pada wajah.
2.Membersihkan kulit wajah dan mencerahkan, Gebu dan segar.
3.Mengembalikan aura/seri wajah semulajadi.
4.Menghilangkan garis garis halus dan kedutan pada wajah.
5.Menutup pori-pori yang terbuka.
6.Tanpa pengelupasan.

Harga:
Adlyn Glowing Foundation RM28
Adlyn Skincare Trial Set RM80
Adlyn Skincare Jumbo Set RM145
Adlyn Serum RM55
Adlyn Face Toner RM25

Kesan yang menakjubkan!
Tiada kesan pengelupasan
Kesan seawal 5 hari
Harga mampu milik
Ramai yg repeat order
Kelulusan KKM

COD selected area. Whatsapp 0199050925 for Order.


Jan 4, 2016

Adlyn Beauty Care.ll

Assalamualaikum ladies...

Maaf sgt dah lama tak update blog ni. Semakin menyepi.. sekarang dan tak ada idea macam dolu-dolu nk merapu merapan kt blog. Well its about age ker?? Hehe.. anyway selamat tahun baru utk semua. Azam tahun lepas yang belum kesampaian di copy paste ke tahun baru 2016 ni.

Haaaaa tak mau cakap byk. Ni nak share barang baik. Produk kecantikan ADLYN BEAUTY CARE.

Alhamdulillah sy dah pakai foundation Adlyn dah hampir 6-7 bulan. Rasa tak lengkap penampilan kalau keluar tak pakai Adlyn foundation. Harga pun sgt2 berbaloi RM28 sahaja dan pemakaian untuk selama 1bulan setengah atau 2bulan bergantung pada kekerapan pemakaian.

Selain tu Adlyn beauty care ade set penjagaan kulit muka.. trial set RM80 jer. Yang paling penting semua produk ni berdaftar dan ada GMP certified KKM.

Untuk kekal kulit sihat dan muda boleh amalkan Repair Serum untuk anti penuaan. Saya yang dah masuk 3series nih kan dah kena mula pakai skicare yang utk anti penuaan.

Tak mau laa cerita banyak.. meh kita tengok gambat. Sapa mau order boleh whatsapp saya 019-9050925.

Sep 6, 2015

Auralens Aigner Brown+Aigner Grey

Assalamua'alaikum & salam sejahtera 😊

Saya nak share so called new color of auralens kat semua. New stock ni nama commercial nye Aigner Grey & Aigner Brown. So far mendapat sambutan hangat. Sesuai untuk daily wear or function2. Takmoo ckp lebih sy share gmbr yer.