Apr 16, 2012

Astrid – Tentang Rasa ( Video + Lirik)

Astrid – Tentang Rasa

 
Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Apr 11, 2012

Wordless Wednesday #4: Broga Hills

Its wednesday
less word but more pictures :))





Apr 10, 2012

Am I firm?

Don't know what to do...am I selfish? I just want to do it for my self, I don't use it as excuses... But lotsa lotsa excuses coming...hate it..
DAMN

Apr 8, 2012

Hansaegee Nature Face Mask and Nose Pack & Pore Serum.

Happy Sunday,

Haaa hari ni ade skit mood plus ciput2 idea nk share tentang face mask yg aku beli tru online.
Produk ni dr korea..haaaaa korea...??ape ke hal nih...asyik2 korea jer.. K-drama..K-Pop(skt tinge aku..) Well korea wave sekarang ni beb...hahahaha.. 
Produk korea ni di bawa masuk ke Malaysia melalui Hansaegee Nature

Aku dapat tau tentang produk ni pom dari blog si cantik Hanis Zalikha dan Syazwani Hamid(thanx to them) dah sah2 cantik pakai ape pom cantik kan. Tapi byk jgk review dr blogger lain tentang produk nih..mostly bg positive feedback.. agak worried jgk since aku nih tergolong dalam golongan oily skin+sensitive skin .. tp sebelum beli aku emel org die dulu..pantas sggh terus dorang bg feedback(nk attach gmbr byk2..sukoo)



Setelah didapati logik dek akal , dengan tanpa segan silu aku telah meng'order'  item promotion kat bawah ni : 
 Ade 3pieces  N.M.F Aquaringer Ampoule mask-NMF stands for Natural Moisturising Factor dan 1 set Nose pack.. dan 2 ketul pen...suke laa dpt free gift..pen pom pen laa...asal preeee.. dapat jer parcel nih trus aku pakai pada mlm nye.. aku pakai Face Mask dulu.. lepas pakai mask tuh lebihan essence tu aku tepek lg....haha over tau then aku sLeeepZZzz..the next day aku bgn..aku dapati muke aku tak bermyk mcm ari sebelumnye...wahhh..ok laa impress sedikit..sbb slalu kalau pakai night cream asal bgn tido muke mcm lepas kena tuang myk.. tp kali ni tidak..so maybe aku tido ngan essence2 tu terus..die senang obserb ke kulit kite dan mmg moisture..tapi xmelekit pom. I like.. 

The next day mlm nye aku pakai Nose Pack plak..Meh nk bitau 1 rahsia, this is my 1st time pakai mende nose pack ni..slalu kl buang2 white+black heads ni time facial jer... dan mcm jakungan jgk la lepas pakai dan tgk hasil whitehead yg berjaya ditarik keluar..euwwwwwwwww

tp sukowww..puas hati..senang je nk pakai nye.. sebelum pakai cuci muka dan bshkan skit area hidung tuh..
pastu ikut arahan yg ade kt kotak..wpom xtau baca tulisan korea..ade gmbr yg memudahkan pemahaman kita. Okehh.. so aku dah try N.M.F Aquaringer Ampoule mask kan..insyallah aku akan beli mask yg lain plak.. harga mask2 ni pom affordable. nose pack ni pom ok laa sbb die bg serum kan..kalau nose pack sheet 10keping saje kawan aku ckp agak mahal lah...

So kat bawah ni aku share kan sikit information tentang produk dari Hansaegee Nature. Cepat dapatkan face mask dan nose pack nih...serius berbaloi..

 Selamat mencuba!





ade keinginan nk muke ala2 artis korea la nih smpi beli produk korea nih..bisik pada diri sendiri...hahahhahaaha.deng!

Apr 1, 2012

11

April comes...Today is the day it turns to 11.. Nothing more I wish other than staying by your side. We belongs together..Insya'Allah it will last forever.. I LOVE YOU